¡Únete!

¡Inscríbete gratis y recibe las mejores ofertas a través de "Territorio Ahorro"!

¡Suscríbete!

Descobreix com reduir la despesa energètica de la teva llar

Actualizado el
min reading
 instal·lació fotovoltaica residencial

En l’actualitat, cada vegada més persones estan optant per utilitzar fonts d’energia renovable per les seves llars. En aquest article explorarem els beneficis de les instal·lacions fotovoltaiques residencials i com l’empresa Fotovol pot ajudar-te a aprofitar al màxim aquesta tecnologia neta i sostenible.

La instal·lació de plaques solars en el teu habitatge pot ajudar a reduir la teva despesa energètica mentre cuides del medi ambient i minimitzes la teva dependència cap a les grans empreses energètiques.

Beneficis sobre la instal·lació fotovoltaica residencial

L’energia solar és ecològica

Aquesta classe d’energia és molt fàcil de produir i gràcies a la instal·lació fotovoltaica es redueix l’emissió de CO2 i altres gasos contaminants, i rebaixa les despeses. A més, contribueix en el desenvolupament sostenible i es pot emmagatzemar i transformar en electricitat. Gràcies a la instal·lació de plaques solars a les llars, es pot augmentar la generació d’energia d’origen renovable i aconseguir que el món funcioni amb energia verda al 100%.

Inversió segura i estalvi econòmic a llarg termini

Si la teva llar té un consum superior a 100 Euros mensuals, és molt recomanable l instal·lació de plaques solars. La seva instal·lació, a més de tenir cura del planeta, resulten una inversió rendible, ja que augmenten el valor de la llar i ofereixen un estalvi mensual a la factura de la llum. A més, les plaques tenen una durada d’entre 25 i 30 anys, i s’ofereix una garantia de rendiment del 80% passats els 25 anys.

En generar la teva pròpia electricitat amb els panells solars, pots reduir significativament les teves factures d’electricitat i gaudir d’energia renovable amb estabilitat, control, i amb independència energètica.

Valor agregat a la teva propietat

A més de tots els beneficis econòmics i ambientals, aquestes instal·lacions fotovoltaiques augmenten el valor de la teva llar, al tractar-se d’un actiu que genera un rendiment econòmic durant més de 25 anys.

Ajudes i subvencions fotovoltaiques

A dia d’avui hi ha obertes vàries ajudes i deduccions fiscals que fan que l’amortització de la instal·lació sigui més ràpida. L’empresa Fotovol també es dedica a sol·licitar i justificar tot tipus d’ajudes. Entre altres ajudes que podeu consultar al seu lloc web, hi trobem:

Deduccions fiscals sobre l’Impost de Béns Immobles

Per tal que la instal·lació fotovoltaica residencial tingui una amortització més ràpida, la majoria d’Ajuntaments promouen la instal·lació de sistemes fotovoltaics a través d’un descompte del 50% on s’hi hagin instal·lat els panells, durant entre 3 i 5 anys, en l’Impost de Béns de l’Immoble.

Deduccions fiscals sobre l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres

A més, molts Ajuntaments també promouen aquesta instal·lació amb un descompte d’entre el 50 i el 95%, aconseguint que no s’encareixi la instal·lació i faciliti la presa de decisió d’invertir en fotovoltaica.

En definitiva, existeixen molts beneficis que recolzen les instal·lacions fotovoltaiques residencials, a més de diverses ajudes i deduccions fiscals.

En cas de voler demanar més informació o un pressupost, no dubteu a contactar amb Fotovol